+36 20 319 1921 E-mail: info(@)e-travelclub.com

A rangos Mountain Palace minősítést nyert Les Airelles már most várja Önt a következő síszezonban, már most foglaljon szállást Courchevel 1850 egyik ikonikus maison-jába. Le fogja nyűgözni ez a pazar, osztrák-magyar stílusú szálloda Courchevelben, amely egy igazi palota Sissy világát is megjelenítve. A világ sífővárosának tekintett Courchevel egyedülálló varázsával, fényűző kilátásával és lenyűgöző panorámájával elvarázsolja Önt. Ez biztos…

Szálljon meg Courchevel egyik legrangosabb szállodájában, amely a Jardin Alpin egyik gyémánt ékköve. A Courchevel 1850-en megbúvó Les Airelles exkluzív síélményt kínál a Jardin Alpin központjában, egyedülálló helyen, az erdő szívében. Ez az ötcsillagos szálloda a luxust, a kényeztetést és az autentikus kifinomultságot ötvözi a tökéletes nyaraláshoz családdal vagy barátokkal. A Christophe Tollemer építész és belsőépítész által meleg fészekként tervezett, imádni fogja a síelés lehetőségét a világ egyik leghíresebb síterületére.

Az ikonikus úti cél Courchevel egy exkluzív helyszínekkel, finom éttermekkel és barátságos helyekkel teli üdülőhely, ahol úgy élheti át a tél örömeit, mint sehol máshol. Az Ön ízlése és kívánsága szerint Airelles Courchevel szállodánk 100%-ban autentikus, személyre szabott élményeket, kalandokat kínál a hóban, amelyekre mindig is emlékezni fog.

Ahogy a nap felkel, legyen az első, aki lábnyomokat hagy a hóba, még az üdülőhely ébredése elótt. Fedezze fel ezt a természetes, hóval borított csodaországot hócipőn, husky szánon vagy símobilon. A legsportosabbak talán a Tarentaise csúcsait szeretnék sítúrával meghódítani. Élvezze a 90 km hosszú sífutó pályát és a csodálatos tájat teljes nyugalomban.