+36 20 319 1921 E-mail: info(@)e-travelclub.com

Mint minden szakmában, a turizmusban is állandóan napra készen kell lennünk az ügyfelelink legmagasabb szintű kiszolgálása érdekében. Bár feleségemmel Szilvikémmel együtt több mint 20 éve együtt dolgozunk és komoly tudás bázisra tettünk szert, de így is minden nap van mit tanulni, annak ellenére is talán, hogy Szilvikém a világ legjobb repülőjegy értékesítője!

A tegnapi napon a China Southern légitársaság meghívására üzleti reggeli vettünk részt, ahol rengeteg fontos és hasznos információt tudtunk meg a légitársaság június végén induló járatairól, amely a Budapest – Guangzhou útvonalon fog közvetlen járatként közlekedni, melyek a következők:

• Budapestről egy átszállással elérhető több város Óceániában a China Southern segítségével: Sydney, Melbourne, Brisbane és Auckland

• Dél-Kelet Ázsiafelé–kihasználva Guangzhou földrajzi helyzetét–a China Southern járataival számos úticél válik könnyen és kényelmesen, akár 2-3 óra alatt elérhetővé: Thaiföld, Vietnám, Fülöp-szigetek, Indonézia, és Szingapúr

• Három osztály lehet utazni: Business (2X32 kg) / Prémium Turista (2X23kg) / Turista (1X23 kg)

• A Budapest – Guangzhou vonalat a légitársaság új Boeing 787-900-as géppel repüli

• Az esti járatokkal érkező China Southern utasok ingyenes tranzitszállást és retúr transzfereket kaphatnak, vonatkozik ez a hat óránál hosszabb átszállási idővel rendelkező utasokra is (2024.jan.1.–dec. 31. között)

Irodánkban teljes körű repülőjegy értékesítést végzünk, legyen szó akár üzleti, vagy turista jegy értékesítéséről a világ minden pontjára.

Keressenek Bennünket bizalommal.

Molnár Mihály

+36203191921

info@e-travelclub.com